مصاحبه با آقای حمید قادری قائم مقام مدیر عامل شرکت آواژنگ گروه شرکتهای آواژنگ یکی از فعالان صاحب نام در زمینه ارائه و خدمات سخت افزار ایران است که از نرم افزار حسابداری و سیستمهای مالی و اداری تدبیر استفاده می کند.

 

با سلام، لطفا خودتان را بیشتر معرفی کنید.
حمید قادری هستم ، قائم مقام مدیر عامل و مدیر مالی شرکت آواژنگ.

نحوه آشنایی تان با شرکت پردازش موازی سامان چگونه بود؟
در اوایل سال ۱۳۸۰ که شروع به همکاری با شرکت آواژنگ کردم، مسئولیت مالی بخش های تبلیعات و خدمات این شرکت به من سپرده شد. با توجه به اینکه سابقه خوبی از برنامه های مالی که تا آن زمان با آنها کار می کردم نداشتم ، تصمیم گرفتم کمی تحقیق کرده و برنامه ای که به روز تر باشد انتخاب کنم.
از طریق نشریات و تبلیغات با چند شرکتی قرار بازدید گذاشتم و در نهایت با شناختی که از برنامه های موجود در بازار بدست آورده بودم به خرید برنامه تدبیر اقدام کردم.

آیا استفاده از سیستمهای مکانیزه در سازمانهای ایرانی یک ضرورت است؟
اصولا با توجه به سرعت روزافزون مبادلات بازرگانی و تغییرات نرخهای ارز و سایر پارامترهای موثر در قیمت تمام شده و همچنین نیاز شرکتها به آمارها و گزارشات کنترلی سود و زیان و همچنین تنوع گزارشات مورد درخواست سازمانهای دولتی نظیر وزارت دارایی ، بدون داشتن یک سیستم مکانیزه ، امکان جوابگویی به تمام این نیازها وجود نخواهد داشت و مسلما تجارت بر پایه سیستمهای دستی دوام نخواهد داشت.

مهمترین دغدغه شما در سازمان خودتان چیست؟
یکی از معضلات سازمان های ایرانی و از جمله این شرکت ، این است که این شرکتها هستند که باید خود را با برنامه ها وفق دهند و برای رفع این نواقص و کاستی ها یا باید از آنها صرف نظر کنند و یا از برنامه های جانبی استفاده کنند.
البته شرکت شما همیشه در کنار ما برای رفع این معضلا ت بوده است ولی امیدوارم به برنامه ای برسیم که بتوانیم بر اساس خواسته خود طراحی کنیم (البته نه به هزینه گزاف)

 

مصاحبه با آقای حمید قادری قائم مقام مدیر عامل شرکت آواژنگ
 

آیا بخشی از سازمانتان را سراغ دارید که هنوز سنتی فعالیت کند؟
تا زمانی که سیستمهای مکانیزه موجود در بازار نتواند منطبق بر نیازهای هر سازمان طراحی شود ، مسلما بخشهای غیر مکانیزه وجود خواهند داشت و حتی برنامه هایی مانند تدبیر با توجه به اینکه برای استفاده عمومی طراحی میشوند نمیتوانند این نیازها را جوابگو باشند.
بطور مثال در این شرکت ما کلیه عملیات از رسیدن کالا به انبار تا فروش آن و عملیات مرتبط مالی را با برنامه تدبیر انجام می دهیم ولی عملیات قبل از آن مانند گشایش اعتبار – خرید کالا و حمل و رسیدن آن به بنادر و ترخیص و… باید توسط سیستمهای دستی یا نیمه مکانیزه انجام شود.

نحوه خدمات دهی شرکت پردازش موازی سامان را چگونه ارزیابی کردید؟
خوشبختانه با گذشت زمان، این شرکت موفق شده با رشد بازار و رقبا، فعالیتهای خود را بروز کند و از این جهت حداقل همان فاصله ای را که با دیگران در سال ۱۳۸۰ داشت و باعث شد این برنامه را تهیه کنیم، همچنان حفط کرده است و به همین دلیل است که پس از راه اندازی این برنامه در واحد خدمات شرکت آواژنگ (که الان به نام شرکت خدمات آواژنگ و به صورت مستقل فعال است) در سایر شرکتهای گروه نیز مورد استفاده قرار می گیرد. البته هنوز تا رسیدن به یک شرکت ایده آل امروزی و از جمله خدمات کامل و جوابگویی اینترنتی فاصله دارد که امیدوارم برطرف شود و امیدوارم این روابط خوب شما با مشتریان همچنان باقی بماند و رشد سازمانی شما، باعث ایجاد فاصله با مشتریان نشود.