پهنای باند

ظرفیت کنونی دیتا در ایران چهار ترابیت بر ثانیه است. برنامه آینده مخابرات افزایش این پهنای‌باند تا ۱۲۰ ترابیت است.
تفاهم‌نامه همکاری بین شرکت مخابرات ایران و شرکت مخابرات کره جنوبی (KT) به منظور گسترش همکاری در زمینه توسعه خدمات مخابراتی دوشنبه گذشته به امضا رسید.
این تفاهم‌نامه با حضور برات قنبری -رئیس هیأت مدیره مخابرات-، سراییان -مدیرعامل این شرکت- و رئیس و مدیر‌عامل شرکت مخابراتی KT کره جنوبی به منظور گسترش همکاری‌های دو طرف درباره توسعه خدمات مخابراتی طراحی شبکه IT و انتقال دانش روز به امضا رسید.
در این مراسم رئیس هیأت مدیره شرکت مخابرات ایران، برنامه مخابرات را توسعه باندپهن ملی در کشور اعلام کرد و گفت: امیدواریم با امضای این تفاهم‌نامه همکاری اثربخشی برای توسعه شبکه مخابراتی کشور صورت گیرد.
قنبری با تأکید بر اهمیت نقش مخابرات ایران در توسعه کشور، گفت: ظرفیت کنونی دیتا در ایران چهار ترابیت بر ثانیه است. برنامه آینده مخابرات افزایش این پهنای‌باند تا ۱۲۰ ترابیت است.
وی با اشاره به اینکه شرکت مخابرات ایران یک اپراتور مخابراتی برتر در منطقه به حساب می‌آید، اظهار امیدواری کرد: با این همکاری‌ها، فرصت‌های جدید برای توسعه کسب‌وکار در کشور ایجاد شود.
رسول سراییان هم با اشاره به اینکه شرکت KT یکی از شرکت‌های پیشگام در توسعه باند‌پهن است، عنوان کرد: امیدواریم که این همکاری مخصوصاً در آموزش و انتقال دانش به مخابرات ایران نتایج مطلوبی به همراه داشته باشد.
وی همچنین هدف از امضای این تفاهم‌نامه را انتقال دانش ICT به نیروهای متخصص داخلی شرکت مخابرات ایران از یک سو و ایجاد بازار کسب‌وکار مناسب برای شرکت  KT از سوی دیگر دانست.
او افزود: شرکت مخابرات ایران دارای پتانسیل قوی از نظر منابع انسانی است و می‌تواند پایگاه مناسبی برای کسب‌وکارهای بین‌المللی در سایر کشورهای منطقه باشد. بر این اساس این شرکت آمادگی توسعه همکاری در این رابطه را با شرکت KT دارد.
مدیرعامل شرکت مخابراتی کره جنوبی هم در این مراسم با اشاره به اینکه کره جنوبی در حوزه IDI رتبه اول در جهان را دارد، اظهار کرد: ایران کشور بزرگی است که نیاز به خدمات اینترنتی بالایی دارد و مردم ایران علاقه‌مند هستند از خدمات اینترنتی پیشرفته و با سرعت بالا استفاده کنند.
وی افزود: بر این اساس شرکت KT آمادگی همکاری با ایران را دارد تا با تجربیات خود بتواند شرکت مخابرات ایران را در تأمین نیازهای اینترنتی و مخابراتی مردم ایران توانمند سازد.
داود زارعیان -سخنگوی شرکت مخابرات ایران- همچنین درباره امضای این تفاهم‌نامه گفت: این تفاهم‌نامه با هدف استفاده از توان و ظرفیت شرکت‌های بخش خصوصی کره جنوبی برای توسعه شبکه مخابراتی کشور تدوین و امضا شد.
وی به همکاری مخابرات با شرکت مخابرات کره جنوبی در سال گذشته برای اجرای پروژه هوشمندسازی شهر قم اشاره کرد و گفت: امضای تفاهم‌نامه همکاری ذکر شده روند اجرای این پروژه و سایر پروژه‌ها را سرعت خواهد بخشید.

منبع: ایتنا