Quantr به مصاحبهی بیلگیتس که در مورد تعیین اولویت برای ایجاد یک تغییر در جهان میگوید، اشاره میکند.
نقل قول:
کاری که اینترنت انجام میدهد نجات جهان نیست؛ این جمله را بنیانگذار مایکروسافت در حالی میگوید که مارک زوکربرگ و بیلیونرهای تکنولوژی دره سیلیکون نیز به آن اعتقاد دارند؛ اما تنها ریشهکن کردن بیماری ممکن است موجب این اتفاق شود. بیل گیتس خود را بهعنوان یک تکنوکرات معرفی میکند، اما او به نجات جهان توسط تکنولوژی باور ندارد. یا بهعبارت دقیقتر، او باور نمیکند که تکنولوژی بتواند مشکلات درهمپیچیده و ریشهدار که موجب پریشانی انسان آسیبپذیرمیشود را، حل کند. مشکلاتی از قبیل گسترش بیماریها در کشورهای در حال توسعه، فقر، فقدان فرصتها و علل ناامیدی.
او می گوید”بهطور قطع من عاشق IT هستم”؛ اما زمانی که ما میخواهیم زندگی را بهبود بخشیم، با مسائل پایهایتری مانند میزان زنده ماندن اطفال و تغذیهی آنها روبهروهستیم.
این روزها به نظر میرسد که هر بیلیونر در West Coast (ایالات کالیفرنیا، اورگون و واشینگتن) در مورد اینکه چگونه تکنولوژی میتواند جهان را به مکانی بهتر تبدیل نماید، یک چشماندازدارد. بخش اصلی این اتفاق نظر جدید، نیروی غیرقابل انکار اینترنت برای بهبود اوضاع اقتصادی و اجتماعی است. این قابلیت اتصال، یک ارزش اجتماعی در درون خود دارد.
دیدگاهی بهتازگی توسط مارک زوکربرگ مطرح شده که در آن برنامهای برای آنلاین کردن جهانی که ۵ بیلیون انسان در آن بههم متصل نشدهاند، تدارک دیده شده است. تلاشی که رئیس فیسبوک آن را “بزرگترین چالش نسل ما” مینامد.
اما آیا مجهز کردن سیارهامان به اتصالات اینترنت مهمتر از واکسیناسیون علیه مالاریا است؟ این سوالی است که رئیس شرکت مایکروسافت میپرسد. دومین مرد ثروتمند دنیا نگرانی خود را پنهان نمیکند. آیا این یک اولویت است؟ این یک شوخی است.
منبع: http://news.slashdot.org
از شرکت پردازش موازی سامان تولید کننده محصولات تدبیر و سیستم حسابداری مالی، اداری، بازرگانی و حسابداری صنعتی