مهر- مخترعان، نوآوران و افراد صاحب ایده از قوانین حمایتی و نظام حمایتی سازمان یافته ای برخوردار نیستند و همچنین بسیاری از مخترعان از بیم افشا شدن محتوای طرحهای خود، از ثبت اختراع خودداری میکنند.
براین اساس هدایت نظام یافته نوآوریهای مخترعین منفرد، به منظور تکمیل چرخه دانش و زمینهسازی ارتباط نزدیک بین مخترعین و مبتکرین منفرد با بازارهای هدف و واحدهای صنعتی و معدنی و کمک به تولید نیمه صنعتی اختراعات از اهدافی است که در این کتاب مورد توجه قرار گرفته است.
در تهیه این کتاب که به عنوان حاصل پژوهش مشترک وزارت صنایع و جهاد دانشگاهی به چاپ رسیده دست اندرکاران تمام نهادها، ادارات، سازمانها، مؤسسات خصوصی و نهادهای غیردولتی همکاری داشتهاند و انتظار می رود که نه تنها وزارت صنایع و زیرمجموعههای وابسته به آن بلکه تمامی دستگاههای علمی، اجرایی، فنی و نوآوری آن را مدنظر قرار دهند.
این کتاب در سه بخش مطالعه پیشینه و وضعیت موجود حمایت از نوآوری فنی مخترعین و مبتکرین در کشور، مطالعه تطبیقی وضعیت حمایت از نوآوری فنی مخترعین و مبتکرین در کشورهای جهان و ایجاد زیرساخت حمایت کارآمد از مخترعین و مبتکرین تدوین و تألیف شده است.
پژوهشکده ICT جهاد دانشگاهی ضمن توصیه و پیشنهاد این کتاب به تمامی کارشناسان، صاحبنظران و مدیران اجرایی بخش دولتی اعلام کرده است که در انتشار این کتاب در تلاش است تا معرفی مناسبی برای اهل فن و متولیان امور فراهم آورد و زمینهساز رفع مشکلات قانونی، حمایتی، اجرایی برای مخترعان و مبتکران تا مرحله تجاریسازی ایدهها و اختراعات باشد.